bhn2
150gm minyak sapi
1/4 cwn gula castor
2sdB susu tepung
ceri yg dipotong kecil
bhn2 diayak
2 1/4 cwn tepung gandum
sedikit garam
1/2 sdK bicabornate soda
1/4 cwn gula icing
cara2
kacau sebati minyak sapi, gula castor & susu tepung
masukkan bhn ayak..uli hingga menjadi doh ..jika doh terlalu lembut tmbhkan sedikit tepung
uli menjadi bebola kecil, hias dgn ceri & bakar 160'c selama 15 ke 20 mins
keluarkan dr oven, biarkan sejuk ..sebelum disimpan,salutkan biskut dgn icing sugar & sedikit susu tepung.
salam aidilfitri :))
uwaaa Cha, comelnya biskut permata salju ni..sekali ngapp jek...nmpk mmng sedap...
ReplyDeleteyatie..:)) tq tie....bole ler buat tuk raya:)
ReplyDelete