Saturday, 14 September 2013

PRETZELS SNACK BITE



assalamualaikum semua

aidilfitri yang lepas banyak biskut baru di pasaran. termasuklah biskut pretzels kan?
sebenarnya rasa hati teringin nak rasa bila kawan fb yan tunjukkan gambar tu...aii  walawei lawa lak dlm hati kata.. biskut tu ade kaler pepel arr..
lepas tu kk sherry pun kata anak2 makan sedap ade rasa masin ...
bila my gal si kecik tu tgk pic ..terus ler tanya macam2 soklan..actually mata dia cuma nmpk purple color jer... hehe coz dia suka kaler pepel yg mcm lembut2 gitu..but in the same time kaler merah tetap no 1 pilihan dia..


so pendekkan story..
saya x buat pun biskut pretzels tu...
walau a few recipe sy dh jumpa.

saya beli mini pretzels di jaya grocer dengan harga rm12.90.

1 packet tu ade kurang lebih 165pcs.

then saya jst dip pretzels tu dengan white choc & choc..the rest tu letak sprikle & choc rice.








ENJOY YOUR SNACK TO THE LAST CRUMBS...!!!\


24 comments:

  1. Assalamulaikum sasha,


    Tq share..ni boleh cuba...lebih baik beli je then adjust kan je sikit dip chocolate + almond sedap kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. lina..yup so true..jimat pun jimat ..flavour yg kita suka :)

      Delete
  2. Hi Sasha.. Boleh tak tolong beli tu Snyder's Mini Pretzel tu? and tolong courier ke kota kinabalu? Pleaseeee....

    ReplyDelete
    Replies
    1. deny..am sory for the late reply...wanna send over to kk? try pm me at facebook....and sorry again for the delay

      Delete
  3. aslmkm ...mini pretzel jenama ni halal kan...

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum. ..mcm mana saya nak beli pretzel ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy beli dr jaya grocer...mybe bole cari di cold storage tesco or any supermarket yg besar2 gitu

      Delete
  5. salam...jaya grocher mn u buy mini pretzel ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. siti..sy beli di jaya grocer shah alam bukit jelutong

      Delete
  6. Salam...kalu sy nk mintak awak tolong belikan untuk sy blh x?

    ReplyDelete
  7. boleh tanye x ? saye x jumpe la... resepi nye...

    ReplyDelete
  8. Sis, nak mintak tlg belikan...i cr kt cold storage xdk pn...bole bg ur fb acc...nk pm...tq

    ReplyDelete
  9. slm sis. bleh emel sy x? cutepreloved@gmail.com sy nk bli pretzel ni,ssh sgt nk jmpe. emel sy

    ReplyDelete
  10. Sis..nak kirim jgk.. boleh tau fb nama apa

    ReplyDelete
  11. sis belikan kat saya jugak...

    ReplyDelete
  12. sis sy nak mntk tlg belikan boleh.. email saya murumo85@yahoo.com / 011-12818156.. nama saya shazwani

    ReplyDelete
  13. Hai sis...boleh belikan x...sy try cari jaya grocer sieramas.xada...email sy maziahfazly@yahoo.com..atau wsapp sy 0139085465

    ReplyDelete
  14. salam sis kalo saya nak mnta tolong sis belikan dan pos ke kuching sarawak boleh tak..?

    ReplyDelete
  15. halal x sis???

    ReplyDelete
  16. Resipi mini pretzel ni apa ea?

    ReplyDelete
  17. boleh order dengan saudagarmuslim1983.blogspot.com
    atau tengok fb die.. saudagar muslim

    ReplyDelete